Selecteer een pagina

EuroPacfood ondersteunt het project Join The Pipe

Duurzaamheid staat bij EuroPacfood hoog in het vaandel! En niet alleen qua producten, ook zijn wij ons zeer bewust van de armoede en honger in de wereld. Waar mogelijk dragen wij graag ons steentje bij om dit onrecht de wereld uit te helpen. Vandaar dat wij met veel genoegen ondersteuning bieden aan de stichting Join The Pipe, het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzienTer ondersteuning van dit project biedt EuroPacfood u bij elke bestelling een handige BOGO-bottle (Buy One, Give One) aan, zo lang de voorraad strekt. De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, de sportclub of op de reis. De fles wordt in Nederland geproduceerd.

Bogo Bottle van EuroPacfood

Ook kinderen profiteren

Het mooie van dit cadeautje is dat niet alleen ú deze fles krijgt, maar voor elke fles die wij weggeven, krijgt ook een (school)kind in een ontwikkelingsland er eentje! Dus voor elke bestelling die u plaatst maakt u ook een kind blij en daarnaast werkt u mee aan het realiseren van watertap punten in gebieden waar schoon water niet vanzelfsprekend is…. Zo heeft Join The Pipe al veel projecten over de hele wereld gerealiseerd.

Drinkwaterproject Ghana

Helpt u mee?

Meehelpen met dit project is heel simpel: plaats bij EuroPacfood een bestelling, dan zorgt u ervoor dat weer een kind de beschikking heeft over schoon drinkwater. Wij leveren uit voorraad:

  • Vacuüm zakken
  • Spuitzakken
  • Shrink-Covers
  • Pansavers
  • Stazakken
  • Braadzakken

Alles van de allerbeste kwaliteit, de scherpste prijs en ook nog eens supersnel geleverd!

Meer weten over Join The Pipe?

Wilt u meer weten over deze sympathieke stichting? Klik hier: https://join-the-pipe.org

Meer weten over ons en onze producten?

Wilt u, geheel vrijblijvend, meer weten over wat EuroPacfood u te beiden heeft?

Bel: 06-81407659

of

mail: info@europacfood.nl

wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.