Selecteer een pagina

Vacuumzakken van EuroPacfood: Superieure kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd.

Sinds 2013 zijn de zeer hoogwaardige vacuumzakken van EuroPacfood ook in de Benelux verkrijgbaar!  EuroPacfood levert een complete lijn vacuümzakken voor levensmiddelen verwerkingsindustrie, horeca en retail. Daarnaast microchannel zakken en een  vacuum/seal apparaat voor de semiprofessionele- en consumentenmarkt.

Geëxtrudeerde versus gelamineerde vacuumzakken

De producten van EuroPacfood bieden u de zekerheid van een veilige, hygiënische en duurzame ondersteuning in de professionele en semi-professionele keuken.
EuroPacfood levert geëxtrudeerde vacuümzakken. Deze kwalitatief zeer hoogwaardige vacuumzakken zijn gemaakt van 7 lagen polyethyleen/polyamide, die onder zeer hoge druk op elkaar geperst en gewalst zijn. In tegenstelling tot gelamineerde vacuum zakken, waarbij de lagen op elkaar gelijmd zijn, ontbreekt dus bij de vacuümzakken van EuroPacfood deze milieu belastende lijmlaag. Het ontbreken van lijm biedt nog meer voordelen. De gelamineerde vacuumzakken zijn soepeler, sterker en elastischer. Daarnaast zijn ze ook nog dunner, dus minder milieu belastend restmateriaal!
Met de vacuümzakken van EuroPacfood krijgen bacteriën geen kans, bederf wordt geminimaliseerd en levensmiddelen behouden hun versheid. Alle producten van EuroPacfood voldoen aan alle wettelijke vereisten voor levensmiddelen verwerking en bewerking, opslag en bewaren. De vacuümzakken zijn hoogwaardig, non-allergisch en zeer concurrerend geprijsd.

Vacuumzakken levert EuroPacfood, leverbaar in vier variaties:

– Voor professionele vacuum/seal apparaten in 70 Micron
– Voor professionele vacuum/seal apparaten in 100 Micron
– Microchannel vacuümzakken voor semiprofessionele en consumenten seal apparaten
– Microchannel vacuüm rollen voor semiprofessionele en consumenten seal apparaten

Alle vacuumzakken van EuroPacfood zijn geschikt voor Sous Vide bereiding. De 100 micron zakken zijn zelfs geschikt om in te koken. Alle vacuümzakken beschikken over een drie-zijdige, extra brede seal (9mm) en zijn verkrijgbaar in vele maten.

De vacuümzakken van EuroPacfood zijn 7-laags geëxtrudeerd. Dat garandeert een optimale soepelheid, stevigheid en flexibiliteit. De zakken zijn samengesteld uit Polyamide (20%) en Polyethyleen (80%).

Hoge volume productie keukens, vlees- en vis verwerkingsbedrijven, horeca- en zelfs consumenten keukens kunnen vanaf nu profiteren van de vele voordelen van de producten van EuroPacfood!

EuroPacfood in uw keuken betekent:

  • Topkwaliteit
  • Hygiëne
  • Duurzaamheid
  • Optimale verwerking
  • Minimalisering restanten
  • Kostenbeheersing
  • Marge!